Vulcano models sodelujemo pri izboru za Obraz Supernove Koper za leto 2015. Prijavijo se lahko dekleta, stara od 16 do 28 let, izkušnje z delom na področju modle niso pomembne, na spodnji povezavi pa najdete več informacij in prijavnico.

http://www.supernova-kp.si/index.php?stran=naj-prodajalec&id=1

Obraz Supernove Koper za september je Olga Burlachenko.

“je punca, ki je pri svojih 24 letih okusila dobesedno življenje. Pri svojih 15 letih se je preselila v Slovenijo, v parih mesecih se je naučila slovensko in začela kar “razturati”. Je pela, igrala v dramskih krožkih, obiskovala tečaje risanja, končala šolo, se vpisala na študij, opravila nekaj stopenj sommelier (vinski degustator), zmagala v resničnostnem šovu, ustvarila svojo oddajo in sedaj z velikim zadovoljstvom dela v podjetju.

Obraz Supernove Koper za mesec avgust je 17. letna Vita Kričej. Obiskuje 4. letnik Gimnazije Ravne na Koroškem. Zelo rada ima živali, katerim posveti veliko svojega prostega časa. Rada tudi fotografira in poje. Zanima jo moda, modna fotografija, mediji in dizajn. Vita je energična, komunikativna in rada spoznava nove ljudi in kraje. Rada bi se preizkusila v manekenstvu….

Obraz Supernove za mesec julij je Iris Latič

ki prihaja iz Kamnika, stara je 18 let in hodi na srednjo šolo za turizem in gostinstvo. Je prijazna, nežna, čustvena in energična. Od 10. letega se se ukvarjala s kickboxom, bila je državna in mednarodna prvakinja. Zelo rada hodi v nepoznane kraje in se uči novih jezikov. Bila je finalistka v tekmovanju za Miss športa 2015. Njene želje za naprej so potovati po svetu, pomagati socilano ogroženim otrokom, predvsem pa izkoristiti svojo mladost za delo v modni industriji.

Obraz Supernove za mesec junij je Klavdija Golija

17 letna Klavdija Golija prihaja iz Domžal. Letos je uspešno zaključila 2. letnik srednje ekonomske šole v Kamniku in se že veseli septembra, ko bo nadaljevala šolanje. Že 13 let se ukvarja s plesom – cheer dance in ima tudi svojo plesno skupino, ki je zelo uspešna. Sodelovala je na natečaju Najsmrklja 2012. Moda in delo modela jo zelo veseli. Svoje izkušnje nabira v manekenski šoli Vulcano models. Rada se ukvarja tudi s športom.

Obraz Supernove za mesec maj je Ariana Hodžić.

Koprčanka Ariana Hodžić je stara 18 let in obiskuje 3. letnik splošne gimnazije Koper. Ukvarja se z atletiko, plesom in manekenstvom. Veseli jo delo z ljudmi, je komunikativna in velika zaljubljenka v modo in manekenstvo. Prav na tem področju si želi pridobiti čimveč izkušenj, zato rada sprejme povabilo k sodelovanju na modnih revijah.Bila je prva spremljevalka v tekmovanju Miss Alpe Adria International 2012 in leta 2013 je postala miss Kopra…

Obraz Supernove za mesec april je Lara Zadnikar. Stara je 19 let, prihaja iz Kopra, končuje srednjo vzgojiteljsko šolo v Izoli, v prostem času se rada ukvarja z manekenstvom, plesom, športom (rolanje, plavanje, smučanje). Visoka je 175 cm, rada potuje in spoznava nove kraje.

Čestitke!